HelpcenterTeam en balie

Kan ik voorkomen dat personeel thuis inlogt?

Ja: zet bij Team ▸ Gedeeld scherm de schuif 'Collega's mogen ook op hun eigen telefoon inloggen' uit.

Met die schuif uit kunnen medewerkers alleen nog op het gedeelde scherm werken. Loggen ze ergens anders in, dan zien ze alleen een uitleg. Wie het recht Instellingen heeft (de eigenaar en beheerders) mag altijd overal in, zodat je het altijd kunt terugdraaien. De schuif werkt zodra er een gedeeld scherm is ingesteld.

Klopt dit niet meer, of mis je iets? Laat het ons weten.